Astăzi interpreta Jasmin și omul de afaceri Ilan Shor vor spune „DA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Shor și Jasmin
Ilan Shor și Jasmin

Astăzi este ziua cea mare pentru cântăreața Jasmin și alesul inimii ei, Ilan Shor. Potrivit Jurnal TV, mirele şi-a întâlnit dimineață socrii pe Aeroportul Internaţional Chişinău. El a venit cu un Mercedes decapotabil de culoare albă.

Nunta va avea loc la Palatul Republicii și va dura două zile. Potrivit cotidianului rus „Kommersant", mirele a închiriat patu săli la Palatul Republicii, pentru care va plăti 170.000 de lei. La petrecere vor participa 400 de invitaţi, jumătate dintre ei fiind din Rusia.

Nunta va fi moderată de cântăreţul rus Nikolai Baskov, iar atmosfera va fi întreţinută de interpreţii Filip Kirkorov şi Verka Serdiucika. La petrecerea de a doua zi care va fi organizată în afara oraşului, vor cânta Nelly Ciobanu şi Natalia Gordienco.

Potrivit PRO TV, la eveniment vor participa 400 de invitaţi. Sala mare, în care se petrec şedintele Parlamentului, a fost rezervată pentru dansuri şi evoluţia artiştilor. Nu oricine, însă, poate rezerva sala mare a Palatului Republicii. Pentru asta este nevoie de acceptul Cancelariei de Stat. Evenimentele sunt strict limitate, iar petrecerile private nu se acceptă. De mai mult de 10 ani în sala mare nu s-a jucat nicio nuntă. Acest privilegiu l-au avut doar familiile Stati, Diacov şi Urechean.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite