Alexandru Manciu îşi pune pirostriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mijlocul unei frumoase poveşti de dragoste, îndrăgitul cântăreţ, câştigător al „Fabricii de Staruri" a hotărât să-şi pună pirostriile cu aleasa inimii sale, Olga.

S-au cunoscut acum un an şi câteva luni, la majoratul Olgăi, unde Alexandru a fost invitat să cânte. „Mama sărbătoritei m-a contactat ca să vin să cânt câteva piese la petrecerea de ziua de naştere a Olgăi. Ne-am distrat, am discutat, am cântat. Cred că a fost dragoste la prima vedere", mărturiseşte Alexandru, cu emoţiile primei întâlniri. S-au revăzut de atunci iar şi iar, deşi nu s-au grăbit să înceapă o relaţie. „Ne-am plăcut din prima, însă ne-am dat timp ca să ne cunoaştem mai bine înainte ca să avem o relaţie. Am continuat să vorbim, să ieşim în oraş, la început rar, apoi tot mai des", completează Alexandru.


I-a cerut mâna în faţa publicului

De un an însă, sunt de nedespărţit. La evenimentele mondene, la spectacole sau în cluburi, Alexandru vine mereu însoţit de iubita lui. Geloase, fanele artistului au tot sperat ca cei doi îndrăgostiţi să se despartă, până săptămâna trecută, când Alexandru a îngenucheat cu un inel în faţa alesei sale, chiar în timp ce concerta într-un club din capitală. Cei doi sunt acum mai fericiţi ca niciodată şi abia aşteaptă marele eveniment. Deşi Olga are abia 19 ani, ea este sigură că vrea să-şi petrecă tot timpul alături de Alexandru. „Şi ce dacă e mică? Dacă a spus „DA", este cea mai sigură dovadă că este pregătită", crede viitorul mire, care, este foarte discret în ceea ce priveşte data nunţii. „Suntem încă în discuţii, dar o să aflaţi primii atunci când vom avea o dată exactă", promite artistul.

Vedetă din copilărie

Născut într-o familie de muzicieni, Alexandru Manciu a devenit cunoscut publicului încă de când a învăţat a merge. La patru ani a participat pentru prima dată la concursul pentru copii „De la 5 la 10", iar câţiva ani mai târziu a început să participe şi la festivaluri de muzică din România, Rusia, Ucraina şi Polonia. Absolvent al liceului „Ciprian Porumbescu" şi a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, Alexandru şi-a câştigat şi mai multă faimă participând la proiectul televizat „Fabrica de staruri", unde a luat şi marele trofeu - un contract cu o casă de discuri şi un elegant Ford Focus.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite