Află unde poți să petreci până-n zori de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de moldoveni vor întâmpina Anul Nou în centrul Capitalei
Mii de moldoveni vor întâmpina Anul Nou în centrul Capitalei

Noul an e gata să ne bată la ușă. Brăduțul e împodobit, șampania e în frigider, haina de sărbătoare e pregătită, rămâne să hotărăști unde dai cheful în noaptea dintre ani. Dacă nu vrei să rămâi lefter la început de 2012, ia-ţi prietenii și mergi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde se va cânta și se va dansa pe gratis până a doua zi.

În centrul Capitalei vor evolua cei mai tari artişti din Moldova. În premieră, va fi organizat un joc de lumini spectaculos, cu lasere şi artificii. Programul artistic va fi divizat în mai multe recitaluri tematice. Astfel, la ora 16.30 startul Revelionului îl vor da mai multe colective artistice de copii, cete de urători şi colindători din ţară. Petrecerea va continua cu orchestra fraţilor Advahov, ansamblurile de dansuri Fluieraş şi Crenguţa de Iederă, formaţiile Noroc, Akord, Etno şi Hora. Spectacolul se va încheia dimineaţă, la ora 3.30, cu piese disco, interpretate de invitaţii speciali: Dj Project, Dj Sava şi Dj Iulia.

O alternativă, mult mai costisitoare însă, este un bairam în club. Pregătiţi-vă buzunarele, pentru că preţul mediu pentru o persoană este de o mie de lei, dar poate urca şi mai sus. Şi toate astea, doar dacă mai prindeţi un loc liber. „Revelionul de basm" promis nu diferă mult de la un club la altul. Meniul include bufet suedez, băutură alcoolică şi suc, acompaniate de muzica invitaţilor speciali.Puteţi merge la Muzz Cafe ‘44, care vine cu oferta „22 de euro pentru o seară de neuitat" sau la un chef la Leogrand, cu stewardese sexy şi artiştii de la Tune Brothers. Ca s-o asculţi pe Nelly Ciobanu şi să asişti la reprezentanţiile iluzioniştilor, ia-ţi prietenii la Sargon.

De Revelion, vom chefui până dimineaţa în Piaţa Marii Adunări Naţionale

Dacă te numeri printre fanii Karizmei şi ai lui Pasha Parfenii, îi „găseşti" la Lazy Cafe, în timp ce Adrian Ursu te aşteaptă la Grafitti. La Cocos, de Anul Nou te distrează un DJ din Londra. Preţurile sunt pe măsură, o masă costă între 7.000 şi 25.000 de lei. La Dance Planet administratorii vor organiza un „Well done party" cu un invitat din Odesa - MC Max Macho, iar la Crazy Horse vor cânta artişti autohtoni, costul de persoană fiiind de 50 de euro.Dacă vă place nu doar să ascultaţi muzică, ci şi să cântaţi, varianta ideală ar fi un Karaoke bar. Bătălia se dă între Godzilla (600 de lei de persoană), Shanson Club Argos (650 de lei), Voice Vocal Club (900 de lei), Ceese Cafe, Vivaldi, Paparazzi sau Art-Club Karaoke. ;

Fără nămeţi de Sărbători

Anul acesta iarna nu se grăbeşte să-şi intre în drepturi. Temperaturile rămân ridicate. În seara de Revelion, chiar dacă în unele zone mercurul din termometre va coborî sub zero grade, nu va fi nici urmă de zăpadă. Norii care se vor mişca greoi pe cer nu vor aduce nicio bucurie. În prima zi a anului va apărea şi soarele care va străluci în toată splendoarea, fără să ne pişte de obraji. Temperaturile vor rămâne ridicate pe parcursul întregii săptămâni. Marţi va ploua în toată Moldova, iar la Briceni, unde va fi înregistrată cea mai scăzută temperatură, va fi lapoviţă.

Anul Nou acasă,în faţa televizorului

Dacă totuşi rămâi acasă de Revelion, posturile de televiziune nu te vor lăsa să te plictiseşti, oferindu-ţi multă distracţie. La Moldova 1, de la 21.40, începe „Telerevelion 2012", o emisiune de divertisment moderată de Nelly Ciobanu, Anatol Chiriac şi Adrian Ursu. Vor fi invitaţi artişti autohtoni, care vor trebui să treacă o „vamă" simbolică dintre anul vechi şi cel nou, iar pentru a primi aşa-zisa viză, vor cânta. După ora 23.35, când show-ul va lua sfârşit, Moldova 1 va transmite în direct veselia din PMAN.

La TVR, de la 22.25, va avea loc „Întrecerea vedetelor". Actorii Maria Buză şi Marius Rizea sunt gazdele petrecerii, în care echipele Iulianei Tudor, a lui Mircea Radu şi a lui Dan Bittman se întrec, cântând alături de Alex Velea, Fly Project, Mandinga, Anna Lesko, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Alexandru Arşinel, Irina Loghin, Fuego, Connect-R, Play & Win.

Şi PRO TV vine cu un program special pentru noaptea de mâine. „Start Maraton de Revelion", moderat de Liviu Vârciu, Jojo şi Cocuţa, coregrafa de la „Dansez pentru tine", îi va invita în platou pe cei mai talentaţi români, participanţii la „Vocea României" şi „Românii au talent". Iar la Naţional TV va ploua cu vedete: Mirabela Dauer, Nicola, Ovidiu Komornyk, Proconsul, Keo, Andreea Balan, Andra, Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu şi mulţi alţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite