„Adevărul“ vă așteaptă la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, cititorii au făcut cozi la standul „Adevărul“
Anul trecut, cititorii au făcut cozi la standul „Adevărul“

De joi, 26 aprilie, timp de patru zile, te așteptăm la standul nostru de la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din incinta Moldexpo, cu cele mai frumoase colecții de volume pentru biblioteca ta de acasă.

Fie că ai omis anumite titluri din colecția ta din sufragerie, fie că îți dorești altele noi, la standul „Adevărul" Moldova găsești cele mai incitante serii, pentru întreaga familie: „100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă", „Miturile și legendele lumii", „Pictori de geniu", „Marile muzee ale lumii", „National Geographic", „Aventura", „Tom & Jerry", „Delicii în bucătărie", „Jules Verne".

Tot aici poţi cumpăra volumele „Sfârșitul Ceaușeștilor", „Crimele Revoluției", „Teroriștii printre noi" și „La vânătoare cu Ceaușescu", de Grigore Cartianu. Cărţile sunt editate în condiții grafice excepționale şi au preţuri accesibile pentru toţi iubitorii de lectură.

Totodată, colegii noștri de la standul pe care ți-l pregătim la Moldexpo te vor ajuta să-ți faci un abonament la ziarul „Adevărul" Moldova, împreună cu una dintre colecțiile tale preferate de carte.

Organizată sub patronajul președintelui Parlamentului, Marian Lupu, cea de-a XVI-a ediție a Salonului de Carte pentru Copii și Tineret mai aduce în prim-plan, între 26 și 29 aprilie, o expoziție cu ilustrații de carte în original. În cadrul evenimentului vor fi acordate peste 20 de premii celor mai bine cotate titluri beletristice și edituri din Republica Moldova și de peste hotare.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite