Din 3 august, „Adevărul“ îţi aduce Biblia într-un nou format, la chioşcurile de presă şi librăriile din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartea Sfântă
Cartea Sfântă

Compusă din două părţi, Vechiul şi Noul Testament, Biblia include, din perspectivă istorică, mai multe domenii de studiu, printre care putem numi arheologia, astronomia, elemente de lingvistică, precum şi metode de literatură comparată.

Îmbogăţeşte-te spiritual cu cea mai de căpătâi carte a creştinismului. Editura „Adevărul" îţi aduce Biblia, tipărită într-un format compact şi accesibil, pe hârtie specială, de foarte bună calitate.

Copertele albastre şi flexibile te ajută să iei cu tine Biblia şi să o citeşti oriunde îţi place, fără să rişti deteriorarea acestei cărţi fundamentale pentru cultura ta generală.

Denumirea cărţii reprezintă, de fapt, prescurtarea în latină de la „Biblia Sacra", care înseamnă „Cartea Sfântă", termen care datează în această sincronizare, conform mai multor istorici, încă din anul 223, e.n.

Compusă din două părţi, Vechiul şi Noul Testament, Biblia include, din perspectivă istorică, mai multe domenii de studiu, printre care putem numi arheologia, astronomia, elemente de lingvistică, precum şi metode de literatură comparată. Pe lângă mesajul spiritual pe care îl promovează, Biblia te ajută să înţelegi cultura antică şi cea modernă deopotrivă, mitologia, antropologia şi moralitatea în toate momentele importante ale istoriei.

Fie că vrei să citeşti Biblia pentru a te îmbogăţi spiritual sau pentru că vrei să îţi faci o imagine mai clară asupra unor episoade importante care au marcat istoria omenirii, te invităm să o cumperi, cu începere din 3 august, la preţul special de 99 de lei, din librăriile şi chioşcurile de presă din Republica Moldova.

Citeşte cele mai importante ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite