VOLEI Cei mai abili grăniceri moldoveni au părăsit frontiera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lupte acerbe între echipele voleibalistice ale grănicerilor
Lupte acerbe între echipele voleibalistice ale grănicerilor

Reprezentanți din opt subdiviziuni teritoriale ale Serviciului Grăniceri (SG) au participat la turneul de volei - ultima probă din cadrul spartachiadei polisportive-2011.

În lupta pentru premiile competițiilor de volei masculin s-au încadrat inițial 14 echipe din pichetele de grăniceri și alte instituții subordonate SG. „Am desfășurat competiții în trei zone geografice: Centru, Nord și Sud, iar în finală au acces primele două clasate în fiecare serie", a spus pentru Adevărul șeful secției Sport al SG, Vasile Bânzaru.

Astfel în etapa decisivă au concurat echipele din Leova, Vulcănești, Ștefan Vodă, Ungheni, Edineț și Colegiul Național de Grăniceri. După un parcurs competițional excelent, învingătoare pe terenul de volei a devenit formația din Ștefan Vodă.

După finalizarea turneului de volei, organizatorii au făcut și bilanțul spartachiadei-2011, declarând învingătoare echipa grănicerilor din Ungheni.

Toți învingătorii vor fi decorați la „Gala Laureaților Grănicerilor" din 22 decembrie unde se vor învrednici de premii și alți sportivi-colaboratori ai SG: luptătoarea Natalia Budu, halterofilul Anatol Cârâcu, atleta Zalina Marghiev, boxerul Violin Berzoi și judocanul Sergiu Toma.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite