(VIDEO) Vitali Kliciko pledează pentru o bătălie parlamentară între ruși și ucraineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial de box în categoria grea la versiunea WBC, Vitali Kliciko consideră că lupta sa cu rusul Nikolai Valuev care nu a avut loc până în prezent, în pofida tuturor zvonurilor, va genera un interes sporit printre spectatori.

Potrivit ucraineanului, citat de Sport-Express, faptul că ambii pugiliști sunt politicieni activi, va acorda o nuanță atractivă acestei confruntări.

Nikolai Valuev, care a devenit în luna decembrie deputat în Duma de Stat a Federației Ruse, nu a mai intrat în ring din anul 2009, când a pierdut în fața americanului David Haye într-un meci pentru obținerea titlului mondial în versiunea WBA.

„Sincer să fiu, u nu știu dacă Valuev a ajuns sau nu în parlamentul rus. Îmi amintesc că el spunea că dacă devine deputat, cariera sa de pugilist se va încheia. Îi doresc tot binele și, sper, că el a plecat în politică nu din cauză că nu se mai poate bate. Sunt convins ca și mai înainte că un duel între mine și el s-ar bucura de succes printre amatorii de box. «Bătălia deputaților» - sună captivant, nu-i așa?", a remarcat Vitali Kliciko. Deputatul-boxer de la Kiev regretă că anterior nu a reușit să organizeze un asemenea spectacol, dar „Valuev era înconjurat de o mulțime de promotori care nu sunt în stare de niște negocieri normale", consideră Vitali.

Vezi mai jos câteva procedee ale boxerului ucrainean

Organizarea unui meci cu participarea lui Vitali Kliciko și Nikolai Valuev era preconizată în luna mai 2010 pe cocheta arenă fotbalistică din Gelsenkirchen, dar atunci ambele părți nu au ajuns la un consens în privința chestiunilor financiare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite