(VIDEO) Dublu campion mondial din Rusia, intoxicat cu gaze naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai talentaţi luptători din Rusia, Viktor Lebedev s-a intoxicat cu gaze în propria locuinţă unde se afla împreună cu familia sa.

În dimineaţa zilei de vineri, dublul campion mondial, soţia şi doi copii ai săi s-autrezit din cauza unui puternic miros de gaz în casa lor din oraşul Iakutsk, anunţă agenţia RIA Novosti. Forma fizică excelentă a luptătorului i-a ajutat să salveze patru vieţi. El a găsit forţe pentru a deschide geamurile, să sune la urgenţă şi abia după aceea şi-a pierdut cunoştinţa.

Medicii au spitalizat imediat victimele. Actualmente, Viktor Lebedev trece o cură de tratament, iar starea sănătăţii lui este apreciată drept una satisfăcătoare.

Potrivit pompierilor, incidentul s-a produs din cauza înfundării cu ghiaţă a coşului de fum şi a unor defecţiuni la sistemul de încălzire.

VEZI MAI JOS MECIUL CARE I-A ADUS AL DOILEA TITLU MONDIAL

În vârstă de 23 de ani, luptătorul a luat aurul la Mondialele din Moscova (2010) şi Istambul (2011). În unul din meciurile din capital rusă, Lebedev l-a învins şi pe moldoveanul Ghenadie Tulbea care reprezenta statul Monaco.

De asemenea el a ocupat locul trei la Mondialul din 2009 şi Europenele din 2010. La campionatul Mondial din Istanbul el a obţinut baremul de participare la Olimpiada-2012.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite