(VIDEO) Campioana Moldovei Sheriff a fost învinsă de FC Vaslui. Meciul a avut loc în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi mai multe echipe din Divizia Națională au susținut meciuri amicale care fac parte din programul pregătirilor către noul sezon fotbalistic.

Cel mai la modă scor consemnat în partidele cu participare moldovenească a fost 2-0.

Partida zilei s-a jucat în Turcia și a opus multipla campioană a Moldovei Sheriff Tiraspol și FC Vaslui, clasată actualmente pe locul trei în clasamentul Ligii 1 din România.

Tiraspolenii au jucat foarte hotărâți în prima repriză însă scorul la pauză a fost 0-0. În mitanul secund, fotbaliștii din România au apăsat pe accelerator și au înscris de două ori pe parcursul unui sfert de oră. Brazilianul Adailton a transformat o lovitură de la 11 metri.

Peste un sfert de oră Raul Costin a stabilit scorul final de 2-0.

De remarcat că din lotul vasluienilor a lipsit fotbalistul moldovean Denis Zmeu.

Două meciuri amicale s-au disputat și în Moldova. Dacia Chișinău a dispus, la stadionul Zimbru, de Găgăuzia Comrat cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost înscrise de georgianul Vasili Guciașvili.

La Vadul-lui-Vodă, Sfântul Gheorghe Suruceni și Milsami Orhei, antrenată de românul Fane Stoica au încheiat meciul cu același scor, în favoarea orheienilor. Și aici golurile au fost înscrise de un singur jucător, atacantul Gheorghe Boghiu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite