(VIDEO) Brazilianul Roberto Carlos destramă bugetul rușilor de la Anji. Vezi ce se poate cumpăra cu 130 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Carlos, vrea cât mai mulți brazilieni la Anji
Roberto Carlos, vrea cât mai mulți brazilieni la Anji

Una dintre cele mai exotice echipe din Premier Liga rusă, Anji Mahacikala este pregătită să plătească zeci de milioane pentru aducerea a doi brazilieni la club.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Bandeirantes, citat de presa rusă, antrenorul-jucător Roberto Carlos a spus că formația din Daghestan este interesată de achiziționarea talentaților mijlocași Paulo Henrique Ganso (Santos) și Lucas (Sao Paulo).

Vezi mai jos un splendid gol marca Ganso

Antrenorul sud-american a spus că Anji va face o ofertă acestor doi fotbaliști pentru a întări lotul deoarece obiectivele primordiale ale clubului sunt titlul de campioană a Rusiei și în Europa League.

Vezi ce potențial posedă Lucas

Proprietarul clubului din Mahacikala Suleiman Kerimov nu se simte incomodat de faptul că această tranzacție l-ar costa tocmai 130 milioane de euro.

Clauzele de reziliere ale celor doi constituie 50 milioane de euro în cazul lui Ganso (22 de ani) și 80 milioane de euro la Lucas (în vârstă de 19 ani).

Ambii fotbaliști sunt internaționali în reprezentativa Braziliei și folosiți cu regularitate de către actualul selecționer Mano Menezes.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite