Tricolorii şi-au aflat adversarii de la Cupa Comunităţii. Vezi cu cine vom juca în ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turneul de pe Neva va fi un test util de pregătire pentru tricolori (în albastru)
Turneul de pe Neva va fi un test util de pregătire pentru tricolori (în albastru)

Selecţionata fotbalistică de tineret a Republicii Moldova va juca într-o grupă cu Ucraina, Kîrgîzstan şi Letonia la ediţia 2012 a Cupei Comunităţii Statelor Independente.

La sediul Uniunii de Fotbal a Rusiei (UFR) a avut loc tragerea la sorţi a componenţei grupelor din cadrul tradiţionalului turneu cu genericul Cupa CSI, care în anul viitor se va disputa pe arenele fotbalistice din Sankt-Petersburg.

În premieră absolută, contingentul de participanţi nu va fi alcătuit din campioanele statelor CSI, ci din selecţionatele de tineret din ţările ex-URSS. În afară de 11 echipe din regiunea est-europeană, pentru optimizarea sistemului competiţional, în calitate de excepţie, la turneu a fost admisă şi echipa de tineret a Iranului.

Potrivit site-ului oficial al UFR, reprezentativa Republicii Moldova va juca în grupa B preliminară alături de formaţiile Ucrainei, Kârgâzstanului şi Letoniei. Grupa A include formaţiile Rusiei, Kazahstanului, Estoniei şi Turkmenistanului, iar în seria C preliminară vor evolua Belarus, Iran, Tadjikistan şi Lituania.

Meciurile din grupe se vor disputa în perioada 19-23 ianuarie, iar la 24-29 ianuarie se vor disputa partidele de clasament.

Pe 24 ianuarie se vor disputa partidele de clasament pentru ocuparea poziţiilor 9-12, iar a doua zi se vor juca meciurile din cadrul sferturilor de finală.

În cadrul grupei B, jucătorii moldoveni vor avea următorul program. La 19 ianuarie vor debuta în meciul cu Ucraina, peste două zile se vor întâlni cu Letonia, iar la 22 ianuarie adversară va fi echipa Kîrgîzstanului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite