Trei dintre fraţii Dudoglo au fost incluşi în lotul de haltere al Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Dudoglo a ocupat locul opt la Olimpiada din 2008
Alexandru Dudoglo a ocupat locul opt la Olimpiada din 2008

Zece băieţi şi două fete din Republica Moldova au intrat în pregătiri pentru campionatul European de haltere, care va avea loc la 6-16 aprilie, în Antalya (Turcia).

Componenţa lotului naţional de seniori a fost definitivată în baza rezultatelor ultimului campionat republican care a avut loc în week-end.

Potrivit deciziei executivului federaţiei de profil în echipa naţională au fost incluşi următorii sportivi: Oleg Sârghi (56 de kilograme), Iurie Dudoglo, Ghenadie Dudoglo, ambii la categoria de greutate până la 62 de kilograme, Sergiu Cechir (69 kg), Alexandru Dudoglo, Alexandru Şpac, ambii la categoria de greutate până la 77 kg, Gheorghe Cernei (85 kg), Anatol Cârâcu (94 kg). Alţi doi atleţi sunt incluşi în lista de reserve. Este vorba despre Andrei Bârcă şi Adrian Zbârnea.

La Europenele din Turcia vor participa şi două reprezentante ale halterelor feminine. Potrivit antrenorului principal al lotului nostru, Gheorghe Guţu, obiectivul trasat la Europene este un loc în primele şase echipe, fapt ce ar permite obţinerea unui bilet de acreditare la Jocurile Olimpice de la Londra (Marea Britanie) din vara anului curent.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite