Tinerii jucători ai tenisului de câmp fac antrenamente „colorate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de copii, în vârstă de până la zece ani au înfruntat gerul şi au mers la corturile centrului sportiv „Niagara Orange Fittness".

Aici federaţia republicană de tenis (FTM) a organizat un program specializat de verificare a abilităţilor tinerilor tenismeni veniţi din Chişinău, Tiraspol şi Dubăsari.

Unul dintre cei mai abili tineri jucători a fost Ilie Sniţari (în albastru), fratele tenismenului Chiril Sniţari care a reprezentat Moldova la turneul „Winter Cup", categoria Under-12. El a jucat cu Bogdan Boclincă (în roşu)

image

Preşedintele FTM, Marina Tauber a spus pentru Adevărul că numărul copiilor care au participat la program a fost peste aşteptările organizatorilor, deşi, probabil din cauza frigului, la Chişinău nu au putut veni copii din Bălţi şi Soroca.

La finele evenimentului comitetul de copii al federaţiei a divizat participanţii în trei categorii ierarhice. Cei mai slabi au primit cartonaşe de culori orange, jucătorii cu o pregătire medie au ajuns în grupa roşie, iar tenismenii din grupa „avansaţi" - în cea verde. Copiii din grupa verde vor participa la turneele din anul 2012.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite