TRANSFERURI FOTBAL/ Duel moldo-român în Rusia, la Volga Nijni Novgorod?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile europene continuă să se manifeste activ pe piața internațională de transferuri. Volga, debutanta Premier-Ligii ruse, ar putea crea un cuplu de jucători, veniți din campionatele României și Republicii Moldova.

Ex-jucătorul formațiilor Politehnica Timișoara, Universitatea Cluj, Oțelul Galați și Steaua București , mijlocașul român Janos Szekely a semnat un contract de joc pe trei ani cu formația din Nijni Novgorod. Site-ul oficial al grupării ruse menționează că, în primele antrenamente, Szekely a fost activ atât pe extrema stângă, precum și pe cea dreaptă. Fotbalistul de 28 de ani a semnat cu Volga în calitate de agent liber, după ce ultimul său club, Steaua nu a semnat un nou contract la expirarea celui vechi.

Transferul lui Janos Szekely a fost intermediat de impresarul moldovean Ion Carp, care, potrivit publika tv, l-ar putea duce la Volga și pe talentatul mijlocaș Mihail Paseciniuc, internațional moldovean de tineret. Jucătorul legitimat în prezent la Olimpia Bălți, are astfel ocazia să prindă un contract avantajos în condițiile când echipa bălțeană nu se antrenează de câteva săptămâni și este la un pas de desființare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite