TENIS/ Moldoveanul Maxim Dubarenco a mai obținut un succes remarcabil. Vezi care este ultima sa performanță!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun tenisman moldovean al momentului din categoria juniori, Maxim Dubarenco continuă să consemneze victorii importante pe cele mai prestigioase corturi de tenis ale lumii.

În proba de simplu în concursul de juniori de la Turneul de Mare Șlem Wimbledon-2011, moldoveanul a fost eliminat deja din prima rundă. În competiția de dublu, însă, el a fost aproape de o reluare a performanței de la Roland Garros unde a ajuns până la semifinale.

În pereche cu ucraineanul Vladislav Manafov, tenismanul moldovean a reușit în debutul turneului o dramatică victorie în meciul cu favoriții nr.7, Luke Saville (Australia)/Joao Pedro Sorgi (Brazilia) cu scorul general 7-6, 6-7, 6-1.

În optimile de finală cuplul moldo-ucrainean a trecut de belgienii Julien Cagnina/Joris De Loore, în două seturi, 6-3 şi 7-6.

Sorții care au stabilit grila tabloului principal al concursului de dublu, a fost nemilos cu Dubarenco și partenerul său, când i-au adus, în sferturi, față în față cu principalii favoriți ai concursului perechea britanico-cehă Oliver Golding/Jiri Vesely. Adversarii au fost mai abili decât est-europenii și au învins cu 7-5, 6-3. Mai mult, ei au repurtat victorie și în semifinale și au ajuns până în finală, unde au pierdut în fața unui cuplu croato-britanic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite