TENIS/ „Argint" moldovenesc la un turneu de juniori din Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea moldoveană de tenis Anastasia Vdovenco a reușit o frumoasă performanță la Cupa Kenana, competiție internaţională de tenis, rezervată juniorilor.

Competiția a avut loc în orașul Haskovo (Bulgaria) și a fost inclusă în circuitul ITF. În meciul inaugural, moldoveanca a trecut de favorita nr.5, Ipek Soylu din Turcia, scor 7-6, 6-1, iar în optima a devansat-o pe bosniaca Dea Herdzelas. A urmat o victorie dramatică în partida cu jucătoarea din Italia, Alice Matteucci (7-5, 3-6, 7-6) iar în semifinale, „victimă" a moldovencei a fost Violeta Jankovic (Serbia), scor 6-4, 5-7, 6-1.

În finala competiției Vdovenko a avut-o, în calitate de adversară, pe Elena Ostapenko din Letonia, favorita numărul șase. Oboseala acumulată nu i-a permis moldovencei să câștige nici un set în meciul decisive. Partida s-a încheiat cu rezultatul 6-2, 6-4 și astfel, Anastasia Vdovenco a devenit vicecampioană.

La turneu a participat şi o altă jucătoare din Moldova. Gabriela Porubin, a fost eliminată în oprimile de finală de turcoaica Seda Arantekin, cap de serie nr 3.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite