Suporter englez: „Fotbaliștii noștri nu sunt așa de buni pe cât se cred. Aveți o șansă să ne bateți“. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii englezi au luat cu asalt barurile și terasele din centrul Chișinăului. Foto: Dumitru Goncear
Suporterii englezi au luat cu asalt barurile și terasele din centrul Chișinăului. Foto: Dumitru Goncear

Cei aproape 1.000 de suporteri englezi sosiți de ieri în Chișinău s-au îndrăgostit de moldovencele frumoase, mâncarea bună și berea ieftină descoperite aici.

Suporterii naționalei din Albion au luat cu asalt barurile și terasele din centrul Chișinăului încă de aseară. Noi i-am întâlnit în vecinătatea grădinii publice „Ștefan cel Mare", discutând aprins despre isprăvile lor din ultimele 20 de ore. Media de vârstă a celor 1.000 de suporteri ai Angliei este de circa 40 de ani. Îmbrăcați în cavaleri medievali sau doar în tricoul naționalei engleze, cu frezuri simple sau cu creste roz pe cap, patroni sau simpli oameni de rând, cu toții se așteaptă la o victorie decisivă a Angliei pe stadionul Zimbru.

„Am mâncat bine aici. Aveți fete foarte frumoase și bere incredibil de ieftină. În Londra o sticlă costă 4 lire sterline. Aici ar fi echivalentul a 50 de penny. Acum am venit de la Istanbul, direct în Chișinău. Dar de 10 ani nu ratez niciun meci al Angliei", spune Miles Rudham, un londonez în vârstă de 45 de ani, care crede cu tărie că Anglia va bate Moldova în seara asta cu 3 la 1.

Suporterii englezi au luat cu asalt barurile și terasele din centrul Chișinăului. Foto: Dumitru Goncear Suporterii englezi au luat cu asalt barurile și terasele din centrul Chișinăului. Foto: Dumitru Goncear Suporterii englezi au luat cu asalt barurile și terasele din centrul Chișinăului. Foto: Dumitru Goncear

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

„Ar trebui să câștigăm ușor, dar aveți o oarecare șansă să ne bateți. Fotbaliștii din Premier League sunt primadone plătite foarte bine, dar nu sunt așa de buni pe cât se cred. Ce nu-mi place aici sunt prețurile foarte mari la biletele de avion. Am dat 500 de euro să vin la Chișinău. Anul trecut am plătit tot atât ca să ajung din Londra în Borneo", susține și Dex Marshall, un alt londonez, de 52 de ani, care atunci când nu lucrează ca director la o companie de asigurări, însoțește selecționata Angliei peste tot în lume.

„Am aterizat la Bacău, iar de acolo am venit cu un microbuz în Chișinău. Aici am ajuns la ora 23.00. Fără să exagerez, vom bate Moldova cu 2-0", afirmă și Geoff York, conductor pe Eurostar, trenul de mare viteză care conectează Londra de Paris.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite