Stanislav Ivanov a revenit la Lokomotiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stanislav Ivanov a jucat și la FC Moskva
Stanislav Ivanov a jucat și la FC Moskva

Lokomotiv Moscova este una din primele formaţii din Premier-Liga rusă care a reluat antrenamentele pentru noua stagiune competiţională. Renumita formaţie rusă Lokomotiv Moscova va avea din nou un jucător moldovean în componenţă. Stanislav Ivanov s-a născut în Ungaria, dar de mic copil a locuit la Tiraspol. Mijlocaşul a debutat la formaţia tiraspoleană Sheriff în anul 1998, iar în anul 2003 a plecat în Rusia, fiind achiziţionat


Moldoveanul a semnat cu Lokomotiv în anul 2009, însă a prins doar de şapte ori componenţa de bază a feroviarilor moscoviţi, fiind împrumutat ulterior la echipele Krîlia Sovetov Samara şi FC Rostov. La aceste cluburi, conaţionalul nostru a jucat însă foarte puţin. Pentru echipa din Samara el a jucat doar zece partide, iar la FC Rostov a bifat numai nouă meciuri. La ultima formaţie el a fost coleg cu un alt internaţional moldovean, Alexandru Gaţcan. După un an de „exil", Ivanov a revenit la Moscova.


El a fost prezent printer cei 24 de jucători care au revenit pe terenul de antrenamente, după o scurtă vacanţă anunţată la finele ultimei ediţii de campionat, în care Lokomotiv a ocupat locul 5. Preşedintele formaţiei, Olga Smorodskaia, unica femeie conducător al unui club rusesc de fotbal, l-a prezentat oficial pe noul antrenor al moscoviţilor Iuri Krasnojan (fost la Spartak Nalcik), care l-a înlocuit pe Iuri Semin. Simultan cu revenirea lui Stanislav Ivanov, la Lokomotiv s-au mai întors încă opt jucători care fuseseră împrumutaţi. Aceştia au venit de la echipa secundă a feroviarilor, precum şi de la formaţiile Dinamo Breansk, Kuban şi Naftan (Belarus).


ÎN EFECTIV COMPLET - DUPĂ REVELION


Până la Revelion vor absenta de la antrenamente stranierii brazilieni Guilherme, Rodolfo, Wagner şi Charles, slovacul Jan Durica, Marko Basa (Muntenegru), Branko Ilic (Slovenia) şi Haminu Dramani (Ghana) şi Baye Djiby Fall (Senegal). Cantonamentul are loc în sala polivalentă Cerkizovo care aparţine formaţiei. Noul technician a operat şi modificări în procesul de antrenament, punându-se accentul pe pregătirea fizică. Antrenamentele de la Moscova vor dura aproximativ

o săptămână după care jucătorii vor beneficia de încă o vacanţă pentru a fi alături de familii în toiul sărbătorilor de iarnă.

La 8 ianuarie formaţia se va reuni din nou şi va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Turcia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite