Sheriff Tiraspol a fost "ajutată" de arbitri. Echipele nistrene obțin rezultate modeste în meciurile de verificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, două din echipele Diviziei Naționale din Moldova au susținut partide amicale în cadrul cantonamentelor din Ucraina și Turcia. Sheriff și Iskra-Stal au jucat foarte slab.

Aflată în cantonament la Antalya (Turcia), multipla campioană a Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol a disputat tocmai două meciuri pe parcursul zilei de vineri.

Începând cu orele 15.00, discipolii lui Andrei Sosnițki s-au confruntat cu echipa Tom Tomsk din Premier-Liga rusă. Este de remarcat că în lotul advers au bifat, pe tot parcursul partidei, frații Kovalciuk - Serghei, ex-internațional moldovean, lansat în fotbal la Tiligul Tiraspol, și Kiril, care a "trecut" și pe la Zimbru Chișinău. Partida a fost săracă în ocazii de poartă, dar s-a încheiat fără goluri, 0-0. Rușii, ce-i drept, au trimis o dată balonul în poarta "galben-verzilor", dar centralul a anulat golul, pe motiv de offside.

Peste o oră după finalizarea meciului cu Tom, Sheriff din nou a acces pe teren, unde s-a confruntat cu NK Varteks Varazdin (locul 8 în campionatul Croației). De data aceasta, tiraspolenii au reușit să marcheze un gol și au învins cu scorul de 1-0.

Vicecampioana în exercițiu, Iskra-Stal Râbnița își desfășoară cantonamentul de pregătire în Eupatoria (Crimeea, Ucraina). Astăzi ea s-a confruntat cu modesta echipa ucraineană Jemciujina Ialta. Meciul a fost unul anost și destul de plictisitor. Formațiile au creat doar câte o ocazie mai periculoasă de gol, dar meciul s-a încheiat cu rezultatul de 0-0. Râbnițenii și-au încheiat cantonamentul și duminică vor reveni în Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite