Scandal între Olimpia Bălți și Academia UTM Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ovseanicov a fost vânat de adversari
Gheorghe Ovseanicov a fost vânat de adversari

Echipa de fotbal Olimpia Bălți își confimă statutul de cea mai rebelă grupare din fotbalul moldovenesc. Patronul bălțenilor Serghei Kiseliov a trimis din nou „săgeți verbale" la adresa oponenților dar și a oficialilor de la Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Meciul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei, în care Olimpia s-a confruntat cu Academia UTM a generat critici dure din partea Olimpiei la adresa centralului Ghenadie Crasnoșan dar și a adversarilor din capitală. Kiseliov a acuzat adversarii că au jucat extrem de dur, iar pe arbitru că a tolerat acțiunile „academicienilor".

Comisia de disciplină a FMF a amendat Academia UTM cu 2000 de lei, iar pe antrenorul acesteia, Oleg Bejenari - cu 1500 lei, acuzându-l de instigare la violență.

Managerul echipei din capitală, Sergiu Carauș, a declarat pentru presă că „suntem de acord cu sancţionarea echipei dar nu putem accepta penalizarea tehnicianului deoarece nu există probe că el a instigat la violenţă".

Pe de altă parte, proprietarul Olimpiei a criticat dur, decizia federaţiei de profil: „Este pur şi simplu o aberaţie. 1500 sau 2000 de lei pentru picioare rupte!? În codul disciplinar se scrie explicit - antrenorul trebuie să fie amendat cu 3 mii de dolari americani, iar echipa cu 10 mii", a menționat Serghei Kiseliov.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite