SPORTUL ALB Marina Tauber va reveni pe cortul de tenis după zece ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber se va transforma pentru două zile din președinte de federație în jucătoare de tenis
Marina Tauber se va transforma pentru două zile din președinte de federație în jucătoare de tenis

Președintele Federației de Tenis din Moldova (FTM), Marina Tauber va figura printre jucătorii-participanți la o competiție din Chișinău.

În perioada 9-11 decembrie, ea va juca la un captivant turneu organizat de către clubul sportiv Niagara, cu aportul FTM. Concursul se află la prima ediție și are un format inedit pentru țara noastră, deoarece în program va fi inclus doar concursul perechilor mixte (câte un bărbat și o femeie).

Fondul de premii anunțat de organizatori constituie 500 de euro. De asemenea, toate fetele care vor juca la concurs vor primi dreptul de a beneficia gratis, pe parcursul a două săptămâni, de serviciile clubului organizator.

Marina Tauber a menționat pentru Adevărul că ultima dată a jucat un meci de tenis în urmă cu zece ani. Ea il va avea în calitate de partener pe tenisistul Ceslav Ciuhrii.

În luna decembrie, Federația de Tenis anunță și alte două evenimente de amploare: Turneul Campionilor, între 20 şi 27 decembrie, pentru cei mai buni 8 sportivi la toate categoriile de vârstă și Gala Tenisului, programată pe 28 decembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite