ȘAH Remize moldovenești la Europenele pe echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecționata tricolorilor de la Chișinău, favorita numărul 20 la Europene, a obținut prima remiză la competiția din Grecia.

După două victorii și două înfrângeri înregistrate în startul turneului, runda a cincea a adus și prima egalitate în contul conaționalilor noștri.

Adversara de miercuri seara a tricolorilor a fost reprezentativa Cehiei, care are în lot jucători cu un coeficient ELO mai înalt și este a 12-a în clasamentul favoriților.

Cum mai rar se întâlnește la acest turneu, toate patru meciuri disputate între moldoveni și cehi s-au încheiat cu remize. Este vorba despre partidele: Viorel Bologan - David navara, Viorel Iordăchescu - Viktor Laznicka, Dumitru Svetușchin - Jiri Stocek și Vladimir Hamițevici - Vlastimil Babula. Astfel, partida Moldova - Cehia s-a încheiat cu scorul de 2-2.

După cinci runde, Moldova se situează pe locul 16, iar cehii sunt pe 22. Marți, în runda a șasea, formația noastră va juca împotriva Danemarcei, echipă considerată mai slabă decât a tricolorilor (locul 24 din 38).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite