Rugbistul Vadim Cobâlaş poate fi titular în Amlin Challenge Cup pentru Sale Sharks

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul rugbist moldovean din puternicul campionat englez, Vadim Cobâlaş, ar putea fi titular pe postul de pilier, în partida pe care echipa sa Sale Sharks, o susţine sâmbătă, 14 ianuarie, în deplasare, în Spania.

Rechinii se deplasează pe terenul celor de la La Vila, cu intenţia clară de a câştiga meciul cu punct bonus, din cadrul turneului european Amlin Challenge Cup, informează sportlocal.ro.

Formația Sale Sharks, locul 5 în campionatul englez, este a doua în grupa de la cupa europeană, cu un total de 15 puncte.

Ibericii nu au niciun punct. Sale are mari şanse de a se califica. Ei pot trece de Brive în clasament, însă şi dacă vor rămâne pe locul secund pot accede în sferturile de finală, datorită punctajului bun pe care îl au.

Antrenorul britanicilor Kingsley Jones vrea să folosească doar o parte din titulari în deplasarea din Spania, acesta fiind un moment bun pentru Cobâlaş de a prinde lotul de bază. În general, moldoveanul este rezervă, la serviciile sale apelându-se undeva după minutul 55 al jocurilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite