Republica Moldova a fost eliminată din Cupa Europei la fotbal în sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni seara, la Arena Celal Atik din Izmir, s-au încheiat partidele din cadrul primei etape preliminare a Cupei Europei la fotbal în sală.

Turcia a găzduit partidele din grupa A, din care au făcut parte reprezentativele Moldovei, Elveției, Muntenegrului și Turciei.

Citește aici cum a trecut Republica Moldova de Elveția într-un meci cu final incandescent.

Vezi detalii despre partida cu Muntenegru în care "tricolorii" au jucat bine dar nu au reușit să învingă.

Al treilea meci s-a disputat în compania Turciei și gazdele au repurtat o victorie (4-2) care i-a eliminat pe moldoveni din competiție.

Pentru a accede în etapa a doua preliminară a turneului, "tricolorii" aveau nevoie doar de o victorie în ultima partidă disputată și Fortuna părea să le zâmbească din startul întâlnirii. Deja în minutul 2, Oleg Hiloti a șutat puternic la poarta apărată de Huseyin Yildiz, spre nemulțumirea publicului prezent în tribune.

În continuare gazdele au fost mai active în compartimentul defensiv și au avut, de mai multe ori, golul egalizator "pe vârful bocancului". Eforturile lor au fost răsplătite în minutul 18, când căpitanul Cihan Ozcan a înscris pentru 1-1. Evenimentele se derulează rapid și peste un minut, același Ozcan marchează golul doi al echipei sale, iar peste alte trei minute a fost eliminat pentru cartonașe galbene.

În lipsa căpitanului advers, Denis Coicev înscrie pentru selecționata din Chișinău și arbitrii consemnează la pauză scorul egal de 2-2.

În mitanul secund, turcii au continuat să domine și au mai înscris de două ori. În minutul 31, Aziz Saglam și-a înscris numele pe tabela de marcaj, iar șase minute mai târziu, "rezerva" Burak Yildirim a consemnat scorul final de 4-2.

Într-un alt meci din grupa A preliminară, Muntenegru a învins Elveția cu scorul de 5-2.

Astfel, Turcia și Muntenegru au acumulat un număr egal de șase puncte fiecare, iar în etapa a doua preliminară a acces echipa gazdelor care are un golaveraj mai bun.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite