Republica Moldova: Jose Nadson lasă Sheriff Tiraspol pentru Belgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Sheriff Tiraspol, brazilianul Jose Nadson de Ferreira nu va mai juca la multipla campioană a Moldovei, cel puţin până în vară. După ce au achiziţionat mai mulţi fotbalişti tineri de la diferite echipe balcanice şi din Africa, managerii grupării tiraspolene au început să renunţe la jucătorii pe care contează mai puţin în meciurile oficiale.

Duminică formaţia nistreană a ajuns la un acord cu echipa belgiană Racing Genk, privind un împrumut al fotbalistului sud-american până la finalul sezonului curent cu prima opţiune de cumpărare a lui Nadson, din vară.

Potrivit site-ului oficial al multiplei campioane din Divizia Naţională, Jose Nadson Ferreira s-a aflat de asemenea în vizorul unor cluburi din Rusia şi Ucraina, însă oferta belgienilor a fost mai avantajoasă.

Echipa Genk este dublă campioană naţională şi triplă învingătoare în Cupa Belgiei. În ediţia 2009-2010 a campionatului din Pro League, gruparea din Genk se află pe poziţia secundă în clasament, fiind devansată cu patru puncte de legendara echipă Anderlecht Bruxelles.

Fotbalistul născut la Ubaitaba (estul Braziliei) a venit la Sheriff în anul 2005. În tricoul „viespilor" fundaşul a bifat 144 de meciuri, reuşind să marcheze şi 14 goluri. Anterior el a mai jucat la formaţiile braziliene Portuguesa şi Nacional.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite