STRATEGIE Republica Moldova joacă defensiv contra Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliștii din Albion sunt hotărâți să joace dur împotriva reprezentativei țării noastre, exact ca într-un meci de Campionat Mondial, împotriva Braziliei.

Zi de foc pentru naţionala de fotbal a Moldovei. Astăzi, la ora 21.45, tricolorii întâlnesc reprezentantiva Angliei, pe stadionul Zimbru din Chişinău, în meciul tur contând pentru calificarea în grupele Cupei Mondiale de Fotbal din 2014.

Naționala de fotbal a Angliei a ajuns la Chișinău. Vezi GALERIA FOTO!

Partida contra fotbaliştilor din Albion este întâmpinată cu emoţii de tricolori, care vor măcar o calificare în primele patru echipe din grupa H. „Va fi foarte greu pentru noi. Anglia este una dintre primele cinci naţionale din lume şi participă la toate competiţiile mari de fotbal", susţine căpitanul Moldovei, Alexandru Epureanu.

Măsuri drastice de securitate pe stadionul Zimbru, la meciul Moldova-Anglia de vineri

„Wayne Rooney nu a venit, dar suntem pregătiţi pentru orice jucător. Nu intrăm pe teren ca suporteri", spune şi apărătorul Igor Armaş, convocat de la Kuban Krasnodar pentru meciul de diseară.

Gerrard, înaintea meciului cu Moldova: „Nu contează unde suntem, atâta vreme cât marcăm"

Dacă toţi cei 11 elevi ai selecţionerului Ion Caras valorează, conform TransferMarkt.co.uk, 11,5 milioane de euro, numai portarul Joe Hart, convocat de la Manchester City, este cotat pe piaţa transferurilor cu 23,5 milioane de euro.

PE ZIMBRU, CA-N BRAZILIA

Echipa engleză, care ieri după-amiază a fost întâmpinată la Aeroportul Chişinău de circa 30 de suporteri, care-i aclamau pe jucătorii de la Liverpool şi Manchester United, e gata să joace ofensiv pe Zimbru.

Gazdele vor ţine piept atacanţilor Jermain Defoe de la Tottenham Hotspor şi Daniel Sturridge de la Chelsea, secondaţi de căpitanului Steven Gerrard (Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) şi Leighton Baines (Everton).

Biletele la meciul Moldova-Anglia, revândute cu 350 de lei la colțul străzii

„Primele trei meciuri pe care le jucăm în aceste calificări sunt cele mai importante. După Moldova jucăm cu Ucraina şi San Marino. Vom trata toate aceste meciuri ca şi când am evolua contra Braziliei", a precizat Oxlade-Chamberlain, înainte de îmbarcarea spre Chişinău.

Meci dedicat copiilor cu dizabilităţi

Elevii selecţionerului Ion Caras dedică meciul de pe Zimbru copiilor cu dizabilităţi susţinuţi de Unicef Moldova. Astăzi, suporteri englezi vor vizita Centrul pentru copii „Tony Hawks" din Capitală.

În sesiunea de calificare pentru Mondialele din 2014, Moldova a intrat în grupa H alături de Anglia, Muntenegru, Ucraina, Polonia și San Marino. După meciul de astăzi, pe 11 septembrie reprezentativa noastră va juca în deplasare cu Polonia, iar pe 12 octombrie va lupta cu Ucraina, pe teren propriu.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite