RUSIA Lokomotiv Iaroslavl se retrage din campionatul Ligii Continentale de Hochei (KHL)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul rus de hochei Lokomotiv Iaroslavl, mediatizată intens după toți componenții echipei de bază au devenit victim ale unui accident aviatic nu va participa în noua ediție a campionatului KHL.

Despre aceasta s-a anunțat la întrevederea președintelul rus Dmitri Medvedev cu oficialii Ligii Continentale de Hochei. La finalul discuţiilor s-a luat decizia că formația din Iaroslavl va fi omisă din lista participantelor din următoarea ediție.

Publicația rusă „Sovetski Sport" anunță că Lokomotiv iaroslavl va fi reconstruită cu hocheiști din echipa secundă și, începând cu luna decembrie, va juca în eșalonul second din Rusia, campionatul VHL. Antrenor principal al noii echipe va fi Piotr Vorobiov. Este interesant faptul, că formației Lokomotiv I se garantează un loc în etapa play-off a competiției, indiferent de rezultatele pe care le va obține în turul preliminar.

De asemenea, presa rusă anunță în stagiunea următoare, formația va continua evoluția în KHL și va juca în play-off. Mai mult, clubului din Iaroslavl, i se va permite, ca excepție să includă în lot nu cinci, cum prevede regulamentul, ci șase stranieri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite