RUGBY Studenții UTM s-au clasat pe locul patru în Divizia Națională de seniori a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VADIM CAFTANAT Rugbiștii de la Universitatea Tehnică s-au clasat pe locul patru
VADIM CAFTANAT Rugbiștii de la Universitatea Tehnică s-au clasat pe locul patru

Echipa de rugby-7 a Universității Tehnice din Moldova și-a încheiat evoluția în ediția 2011 a campionatului României, eșalonul secund.

Ultima etapă a competiției din cele patru disputate a avut loc, duminică la Bârlad, județul Vaslui. După disputarea meciurilor din cele trei etape anterioare, studenții antrenați de Tudor Procopii păstrau șanse mici la ocuparea unuia din primele trei locuri.

Programul infernal din ultimul timp și oboseala acumulată pe parcursul sezonului nu a permis jucătorilor din Chișinău să obțină rezultate care le-ar permite să urce în clasament.

În meciurile din faza grupelor la turneul din Bârlad, UTM a pierdut în fața cluburilor Poli Agro Iași (0-7) și CSO Pantelimon (7-27) iar în confruntarea cu Bucovina Suceava au învins cu 19-12.

Ca și în etapa anterioară de la Buzău, studenții din Capitală au jucat mai bine în faza play-off. În semifinale, basarabenii au trecut de CSU Brașov (5-0), iar în meciul pentru locul patru Universitatea Tehnică a trecut de RC Bârlad (19-12).

Pe locul întâi în clasament s-a clasat formația CSO Pantelimon, format din rugbiștii selecționatei de tineret a României.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite