RUGBY Doi frați moldoveni au devenit campioni ai Rusiei! Vezi detalii.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția 2011 a campionatului de rugby-15 a Rusiei s-a încheiat cu victoria formației Enisei-STM Krasnoiarsk la care evoluează internaționalii moldoveni Dumitru și Victor Arhip.

Este de remarcat că în premieră, după cinci ani de hegemonie a clubului VVA- Podmoskovje Monino care nu cedase nici unei formații titlul de campioană, în ediția curentă „aviatorii" nu au acces nici măcar în finală.

Astfel, etapa decisivă a opus două formații din Krasnoiarsk - Enisei-STM și Krasnyi Iar, care au jucat două partide pentru desemnarea campioanei

Clubul Enisei a învins în ambele meciuri și a intrat în posesia prestigiosului trofeu. Ambele partide au fost extrem de disputante, încheindu-se cu scoruri „strânse" de 19-15 și 21-15.

Astfel, frații Dumitru și Victor Arhip au devenit campioni ai țării estice. În același timp unicul moldovean din lotul formației Krasnîi Iar, căpitanul echipei naționale, Veaceslav Titică a ocupat locul second împreună cu echipa sa.

Decepția actualei ediții a turneului, VVA-Podmoskovje s-a clasat doar pe locul trei, învingând în finala mică, formația RK Novokuznețk, scor 52-8 și 50-25. La echipa din regiunea Moscova sunt legitimați trei jucători moldoveni: Maxim Cobâlaș, Alexei Cotruță și Andrei Romanov.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite