ROCADE FOTBALISTICE/ Fostul finanțator al clubului Dacia Chișinău, Adlan Șișhanov a devenit coproprietar la concitadina Zimbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de fotbal Zimbru Chişinău va avea, cu începere din luna iunie curent, un coproprietar - Adlan Şişhanov, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele onorific al „galben-verzilor", Nicolae Ciornâi.

"Este foarte greu să găseşti pe cineva care să investească în fotbal. Am discutat pe parcursul mai multor ani cu circa 100 de oameni de afaceri, dar nimeni, cu excepţia lui Adlan Şişhanov, nu a acceptat propunerile mele. Toamna trecută am făcut, în acest context, un prim test cu el. Colaborarea s-a dovedit a fi benefică şi am decis de comun acord să o aprofundăm", a spus Nicolae Ciornîi.

Șișhanov, care declarase anterior că nu mai activează la Dacia a declarat că a coordonat deja cine va dirija în continuare echipa „lupilor galbeni". "Dacia va fi condusă de alţi oameni. Ea va rămâne echipa mea de suflet şi, în caz de necesitate, o voi ajuta în continuare. Federaţia nu este gata să o accepte pe ea în postură de lider al fotbalului moldovenesc. Acest regim trebuie de schimbat", a declarat el.

Adlan Şişhanov activează în Republica Moldova de circa patru ani. Potrivit lui, pînă la venirea la Chişinău, a făcut afaceri timp de 17 ani în Rusia şi Kazahstan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite