Prima înfrângere pentru antrenorul moldovean Alexandru Maţiura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rubin Kazan şi-a găzduit adversara la Moscova
Rubin Kazan şi-a găzduit adversara la Moscova

Echipa rusă de fotbal Rubin Kazan, unde moldoveanul Alexandru Maţiura este antrenor secund a suferit înfrângere în primul meci oficial din acest an.

Gruparea din regiunea Tatarstan s-a confruntat, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală din Europa League, cu grecii de la Olympiakos Pireu.

Partida care din motive meteorologice a fost transferată de la Kazan pe stadionul Lujniki din Moscova, s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea oaspeţilor.

Singurul gol a fost înscris în minutul 71 după ce portarul gazdelor Giedrius Arlauskis, care a jucat în 2008-2011 şi la Unirea Urziceni, a gafat la un corner executat de greci, şi spaniolul David Fuster a trimis balonul în poartă.

Cinci minute mai târziu, portarul ungur de la Olympiakos, Balasz Megyeri l-a doborât în careu pe Gokdeniz Karadeniz. Arbitrul l-a eliminat pe goalkeeper, iar ruşii nu au putut fructifica penalty-ul acordat de centralul sârb Milorad Bazic.

Meciul retur cu Olympiakos va avea loc la 23 februarie.

În afară de Alexandru Maţiura, Republica Moldova mai are doi reprezentanţi la Rubin Kazan - antrenorul de copii Ivan Danilianţ şi atacantul lotului secund, Alexandru Antoniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite