Preliminarii CM 2014: Moldova a pierdut cu 0:2, iar Ucraina a obţinut o remiză cu Anglia pe Wembley

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakub Błaszczykowski jubilează după ce a bătut un penalty în poarta Moldovei
Jakub Błaszczykowski jubilează după ce a bătut un penalty în poarta Moldovei

Naţionala de fotbal a Republicii Moldova a pierdut marţi, 11 septembrie, şi al doilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014 din Brazilia. De această dată, tricolorii au fost învinşi în deplasare de Polonia, scor 0-2.

Spre deosebire de partida cu Anglia, fotbaliştii moldoveni au jucat cu mai multă dăruire, dar şi mai organizat în faza defensivă. Totuşi, polonezii au fost cei care au deschis scorul. În minutul 33, Jakub Blaszczykowski a înscris din penalty, care a fost acordat pentru un fault comis de Artur Patraş, potrivit Info-prim.

În repriza secundă, Moldova a încercat să schimbe situaţia de pe tabelă, a avut câteva ocazii de gol, dar cei care au marcat au fost tot gazdele. Cu 10 minute până la final, Jakub Wawrzyniak a stabilit scorul final.

După acest eşec, selecţionata Moldovei rămâne pe ultimul loc în clasamentul grupei H. Tot aseară, Ucraina a fost la un pas de o victorie istorică pe terenul Angliei, dar britanicii s-au salvat în ultimele minute după un gol bătut din penalty de Frank Lampard: scor 1-1. Liderul grupei a devenit Muntenegru, care a spulberat San Marino, scor 6-0.

Următoarele meciuri sunt programate pe 12 octombrie, când se vor întâlni: Moldova - Ucraina şi Anglia - San Marino.

Din alte rezultate ale serii mai menţionăm a doua victorie a României, de astă dată acasă cu Andorra: scor 4-0. În aceeaşi grupă cu România, Olanda a învins la Budapesta cu scorul 4-1 naţionala Ungariei. Rusia a spulberat în deplasare naţionala Israelului cu scorul de 4-0

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite