Olimpicii moldoveni de la Londra au fost premiați azi, la Guvern. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lotul olimpic, la festivitatea de premiere. Foto: Dumitru Goncear
Lotul olimpic, la festivitatea de premiere. Foto: Dumitru Goncear

La ceremonia din această dimineață au fost prezenți Dan Olaru, Zalina Marghiev, Sergiu Toma, Svetlana Saenco și Ion Luchianov, împreună cu antrenorii și staff-ul tehnic. Toți au primit plicurile cu cardurile bancare pe care au fost transferate bonusurile oferite de Guvern.

Medaliații la haltere Cristina Iovu și Anatol Cîrîcu, precum și ceilalți performeri moldoveni care s-au clasat în primele locuri la probele sportive de la Jocurile Olimpice de la Londra au fost premiați în această dimineață, în cadrul unei festivități organizate la Guvern.

Alături de halterofilii decorați cu bronz la Londra, au fost prezenți Dan Olaru, Zalina Marghiev, Sergiu Toma, Svetlana Saenco și Ion Luchianov, împreună cu antrenorii și staff-ul tehnic. Toți au primit plicurile cu cardurile bancare pe care au fost transferate bonusurile oferite de Guvern.

Cristina Iovu a primit cardul cu bonusul guvernamental și un apartament de două camere Judocanul Sergiu Toma Lotul olimpic, la Guvern

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Totodată, premierul Vlad Filat a înmânat Cristinei Iovu și lui Anatol Cîrîcu documentele pentru noile apartamente promise anterior începerii competiției olimpice.

„Anatol Cîrîcu stă cu un etaj mai sus decât mine. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au fost alături și vreau să mergem împreună, mai departe. De la sfârșitul acestei luni urmează două campionate europene și două mondiale", a spus Cristina Iovu, după încheierea festivității.

„Am avut un sentiment de mândrie în momentul când lotul moldovenesc, împreună cu port-drapelul nostru, cel mai tânăr membru al echipei și cu cea mai mare perspectivă, au defilat în fața întregii lumi, la deschiderea Jocurilor Olimpice. Nu e deloc ușor să-ți dedici tinerețea ca să ajungi la Jocurile Olimpice și, cu atât mai mult, să faci performanță acolo", a declarat premierul. Acesta a adăugat faptul că Iaroslav Mușinschi, maratonistul care s-a clasat pe locul 25 la competiția masculină din Capitala Marii Britanii, va lua un premiu special.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite