PREMIERĂ Campionul European Veaceslav Gojan a debutat cu o splendidă victorie în boxul profesionist mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veaceslav Gojan și-a învins fără emoții primul adversar din boxul profesionist
Veaceslav Gojan și-a învins fără emoții primul adversar din boxul profesionist

Atletul din satul Grimăncăuți va evolua în divizia profesionistă de box WSB, care funcționează sub egida Asociației Internaționale de Box Amator (AIBA)

Veaceslav Gojan reprezintă formația Dolce & Gabbana Thunder Milano care evoluează în Seria Mondială de Box (WSB). Echipa sa s-a confruntat cu formația Los Angeles Matadors.

În lupta sa inaugurală pe ringul profesionist, Gojan l-a învins cu scorul de 3-0 pe americanul Edwin Sandoval. Și alți trei parteneri de club ai moldoveanului au obținut rezultate similare. Doar brazilianul Rafael Duarte Lima a suferit înfrângere, iar italienii au învins cu scorul general de 4-1.
Milanezii au schimbat patru din cei cinci membri ai clubului în acest an și au trecut într-o sală sportivă nouă - Mediolanum Forum Assam, unde își găzduiesc adversarele.

În prima rundă susţinută clubul italian în noul sezon, cu formația indiană Mumbay Fighters, moldoveanul Veaceslav Gojan n-a participat. În categoria sa de greutate a boxat ucraineanul Vitali Volkov și a obținut victorie, iar italienii au învins cu 3-2.

Și în etapa a treia, Dolce & Gabbana Thunder va boxa tot pe teren propriu, urmând să întâlnească echipa cazahă Astana Arlans, la 2 decembrie. După două etape, în divizia A, în care evoluează clubul lui Gojan, milanezii sunt pe locul secund, cu șase puncte, fiind devansați doar de rușii de la Dinamo Moscova.

Potrivit site-ulul clubului Thunder, în ediția 2010-2011 a turneului WSB formația italiană nu a pierdut niciun meci din cele șase susținute pe teren propriu, succes pe care dorește să-l repete și în actuala stagiune. Astana se află pe locul trei, cu patru puncte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite