PREMIERĂ/ Ministerul Tineretului și Sportului a felicitat jurnaliștii sportivi cu ocazia zilei lor profesionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cronicarii sportivi au fost felicitaţi, luni, în premieră absolută, de oficiali ai Ministerului Tineretului şi Sportului cu ocazia Zilei Internaţionale a Jurnalistului sportiv.

"Prin manifestarea de astăzi punem piatra de temelie la colaborarea noastră în favoarea unei cauze comune - sportul", a subliniat în alocuţiunea rostită ministrul Tineretului şi Sportului (MTS), Ion Cebanu.

"Îmi face o deosebită plăcere să revăd printre voi feţe cunoscute, ziarişti sportivi contactaţi în premieră cînd am decis să mă consacru sportului de performanţă. Acest început de tradiţie la care asistăm, sper, va perpetua în timp", a declarat la rândul său, viceministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu.

Oficialii au înmînat unui grup de jurnaliști diplome de recunoştinţă pentru contribuţia adusă în promovarea sportului de performanţă. Nu a rămas fără mențiune nici reporterul sportiv al publicației „Adevărul".

Ziua Internaţională a ziaristului sportiv este sărbătorită în fiecare an la 2 iulie cu începere din 1924. Asociaţia Presei Sportive din Moldova desfăşoară cu această ocazie, deja de 11 ani, Olimpiada APSM. Totalurile ediţiei recente a competiției vor fi făcute vineri, 8 iulie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite