POLO PE APĂ Moldovenii și-au destrămat primii adversari din campionatul Ucrainei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii din echipa națională a țării noastre au început cu dreptul participarea la ediția 2011-2012 a campionatului deschis de polo pe apă al Ucrainei. În prima zi a turneului, tricolorii au destrămat echipa VK Kiev cu scorul de 12-4.

Selecționata Moldovei a decis să participe la campionatul ucrainean , deși nu au dreptul să lupte pentru medalii. În prima etapă a turneului, care are loc în orașul Dneprodzerjinsk, participă opt formații. Meciul inaugural care a avut loc joi, i-a opus pe oaspeții de la Chișinău și pe poloiștii de la VK Kiev. Rezultatul final a fost 12-4 (pe reprize - 2-1, 6-0, 1-1, 3-2).

În alte meciuri ale zilei au fost consemnate scorurile: DNU Dnepropetrovsk - HPI Harkov 6-12 și Sevastopol - Ilicioveț Mariupol 7-14. Un alt meci programat în prima zi: BMK Harkov - Dinamo Lvov a fost amânat. Vineri, în a doua zi a competiției, tricolorii antrenați de Mihai Nagorrnîi se vor întâlni cu Ilicioveț.

Selecționata Moldovei participă cu regularitate în campionatul Ucrainei începând din 2004. În ediția curentă, turneul din țara vecină reprezintă o etapă de pregătire către preliminariile Campionatului European din anul viitor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite