TRAGEDIE LA ORHEI Prima reacție a FMF: „Suspectăm că certificatul medical al lui Roman Lungu a fost contrafăcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Oficialii Federației Moldovenești de Fotbal susțin că în regulament este prevăzut ca numai la meciurile de seniori să fie prezent un echipaj de ambulanță în timpul desfășurării partidei. La cele de juniori, însă, trebuie să fie prezenți doar medicii echipelor.

Un reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) a fost trimis astăzi la Orhei pentru a cerceta circumstanțele care au dus la decesul lui Roman Lungu, de 16 ani, căpitanul echipei de fotbal a Școlii Sportive din oraș.

TRAGEDIE LA ORHEI Căpitanul formației de juniori din Orhei a murit în minutul '70 al meciului cu Ungheni

„Niciun jucător de fotbal nu poate activa în meciurile organizate de Federația Moldovenească de Fotbal fără certificat medical la zi. Avem unele suspiciuni conform cărora certificatul medical al lui Roman Lungu a fost contrafăcut. Acum desfășurăm o anchetă la Orhei în acest sens", spune Victor Daghi, reprezentantul FMF.

TRAGEDIE LA ORHEI Marin Lavrientevici, medicul echipei de fotbal: „Roman era perfect sănătos"

„La meciurile de seniori este obligatoriu ca echipa gazdă să aducă și o ambulanță în timpul partidei. La cele de juniori, regulamentul prevede ca la meci să fie prezenți doar medicii echipelor. La Orhei am avut întotdeauna probleme în a asigura asistența medicală la etapele jucate acolo",
mai spune el. Daghi adaugă faptul că, la meciurile de seniori, un echipaj de ambulanță costă 700 de lei.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite