NUNTĂ Rugbistul moldovean Alexei Cotruţă şi-a pus pirostriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EDUARD BÂZGU Alexei Cotruță a pus inelul pe degetul tinerei soții, Tatiana
EDUARD BÂZGU Alexei Cotruță a pus inelul pe degetul tinerei soții, Tatiana

Jucătorul de rugby Alexei Cotruţă, legitimat la multipla campioană a Rusiei VVA-Podmoskovje Monino, a marcat cel mai important „eseu" din viaţa sa. El s-a lăsat cucerit de Tatiana Mitiş, o focoasă brunetă originară din Cahul, şi a decis că a venit momentul să-şi întemeieze o familie.

Tinerii au dat petrecerea de nuntă într-un restaurant select din Capitală şi au avut printre invitaţi nume sonore din rugby, cum ar fi Alexandru Şişcanu, Gheorghe Gajion, Mihai Gheorghieş, antrenorii Oleg Sadovici şi Alexandru Zbârnea, arbitrul Vasile Tăbârţă şi alţii. Jocul cu balonul oval a ajuns şi în sala de festivităţi.

Nuntaşii au putut admira secvenţe video din meciurile rugbistului, prezentate pe trei ecrane uriaşe. Chiar şi în sala în care îndrăgostiţii şi-au spus „Da" în faţa ofiţerului stării civile pe mese au fost aranjate cupele, medaliile şi diplomele lui Alexei.

Mirele a fost zgârcit în declaraţii, explicându-ne că el se descurcă mai bine pe terenul de rugby decât la vorbit. În schimb, fericita mireasă Tatiana a povestit pentru „Adevărul" că l-a cunoscut pe Alexei doar acum două luni.

„Un prieten comun ne-a cuplat şi am stabilit imediat data nunţii. Nu voi rămâne în Moldova. Voi pleca în Rusia unde soţul meu joacă rugby. Până acum nu prea am înţeles ce înseamnă rugby, dar am o viaţă înainte pentru a cunoaşte tainele acestui sport", ne-a spus soţia lui Alexei Cotruţă.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite