Moldoveanul Maxim Secrieru este lider în campionatul portughez de polo pe apă. Vezi câte goluri a înscris în primul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul de polo al Republicii Moldova, Maxim Secrieru a început cu dreptul anul 2012 în campionatul Portugaliei. Secrieru a contribuit la victoria din etapa a opta pentru echipa sa, Portinado, scor 17-9 cu Sporting.

Jucătorul nostru a fost activ în compartimentul ofensiv și a fost autor a două goluri, anunță înot.ro.

Portinado este pe primul loc în campionatul lusitan, cu 22 de puncte, la trei lungimi distanţă de a doua clasată, Salgueiros. Maxim Secrieru a marcat în total 26 de goluri în Portugalia, fiind însă doar al doilea golgeter al echipei sale, după Rui Morreira, 47 de goluri, care conduce şi în clasamentul competiţiei.

Tot în Portugalia, în liga secundă însă, CNAc a pierdut pe propriul teren cu 9-6 în faţa celor de la Gondomar. Două dintre golurile învinşilor poartă semnătura altui moldovean Dumitru Sobeţchi, acesta ajungând astfel la o medie foarte bună, de 9 goluri în patru meciuri. Fratele poloistului, Victor Sobeţchi, tot de la CNAc are un gol marcat în primele etape.

CNAc se află pe locul 3 în clasamentul diviziei a doua, cu 7 puncte, în timp ce Gondomar este pe doi, cu 9 puncte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite