Moldoveanca Anastasia Dediuc a excelat la turneul de tenis din Suedia - AFLĂ ce rezultate a obținut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Talentata junioară din Republica Moldova, Anastasia Dețiuc a surprins publicul suedez reușind să câștige proba de dublu și să ajungă până în semifinalele concursului de simplu din cadrul turneului de la Stockholm.

Jucătoarea noastră, evoluând în pereche cu unguroaica Fanny Stollar, nu a avut nici o pierdere în concursul de dublu. După ce a învins în meciurile cu Madeleine Keller/Kajsa Stegrell (Suedia), Aleksandra Pospelova/Vivian Wolf (Rusia/Germania), Polina Bahmutkina/Hanna Edzelkina (Rusia/Belarus) și Simone Alipieva/Tereza Mihalikova (Danemarka/Slovacia), dublul moldo-ungar a devenit învingător al competiției.

Și în proba de simplu, Dețiuc nu a evoluat mult mai modest. Ea a ajuns până în semifinale unde a fost eliminată de favorita numărul 1, Olga Fridman (Ucraina), care ulterior a devenit campioană.

Luni, reprezentanta noastră debutează la un alt turneu - Tim Essonne, în Franța. În meciul inaugural de la simplu, Anastasia va juca împotriva jucătoarei din România - Ioana Diana Pietroiu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite