Moldova pierde partida de dublu a meciului cu Belarus din Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Max Mirnii nu a acordat nici o şansă perechii din Moldova
Max Mirnii nu a acordat nici o şansă perechii din Moldova

Renumitul jucător belarus Max Mirnîi (numărul trei în topul ATP la dublu) în pereche cu Alexandr Bury, au readus în avantaj selecţionata belarusului în disputa cu selecţionata Republicii Moldova.

Cuplul de la Minsk nu a lăsat nici o şansă duetului moldovean Roman Borvanov/Maxim Dubarenco în cea de a treia confruntare din cadul partidei dintre cele două ţări, contând pentru grupa a doua, zona euro-africană a Cupei Davis.

Mirnîi şi Bury au obţinut o categorică victorie în trei seturi, rezultatul final fiind 6-2, 6-2, 6-4. Conducerea echipei noastre a decis înaintea acestei partide să îl schimbe pe Andrei Gorban cu Roman Borvanov, schimbare care nu a condus la un rezultat pozitiv.

Totuşi, belaruşii erau favoriţi siguri în acest meci, astfel că tricolorii îşi caută norocul în partidele de simplu.

Mâine vor avea loc ultimele două partide din cadrul acestui meci. Iniţial radu Albot va juca împotriva lui Vladimir Ignatic, iar în final, Roman Borvanov se va confrunta cu Dmitri Jirmont.

Deoarece, la moment scorul este de 2-1 în favoarea gazdelor, moldovenii au nevoie de victorii în ambele meciuri de duminică pentru a obţine victoria finală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite