Lotul de haltere pentru Europene se va stabili la Campionatul Național

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea campionatului continental de seniori care va avea loc în Antalya (Turcia), în luna aprilie, cei mai puternici halterofili moldoveni vor concur în campionatul intern pentru obținerea accesului în lotul național.

Turneul republican se va desfășura pe 24-25 februarie și se anunță unul de foc pentru atleții care tind să se deplaseze în Turcia.

„Din aceste considerente, am decis ca la categoriile de greutate la care există şanse de calificare la Jocurile Olimpice sportivii fie monitorizați cu strictețe. Asta pentru a vedea cu adevărat în ce formă sportivă se află, raportând rezultatele ce vor fi înregistrate cu recordurile mondiale existente. Vom avea, deci, un tablou real al situaţiei, al şanselor de a obţine biletele de acreditare la Jocurile Olimpice de la Londra", a declarat pentru MOLDPRES antrenorul lotului naţional, Gheorghe Guţu.

Campionatul naţional se va desfăşura la Sala polivalentă din Chişinău. În prima zi de concurs vor evolua trei serii de halterofili, iar pentru sâmbătă este programat un singur torent.

Deocamdată, nici un atlet din Moldova nu are asigurată prezența la Olimpiada din Londra.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite