Jurnaliștii sportivi au fost "bătuți" de oficialii Federației de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A devenit deja o tradiție ca la fiecare răspântie de ani, să se desfășoare un meci amical între echipa de fotbal a jurnaliștilor sportivi și selecționata Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Oficialii FMF, care în anii de odinioară au bifat multe meciuri cu adversari din diferite țări, au fost mai abili pe terenul înghețat al arenei chișinăuiene și au repurtat o victorie cu scor de polo - 14-9. â


Scorul pare prea categoric în raport cu echilibrul forțelor din teren. Cavalerii pixurilor și microfoanelor au jucat cu un azart sporit, în pofida gerului de -8 grade Celsius.


Prima jumătate a meciului s-a încheiat la egalitate, 5-5. Lideri ale formațiilor, care s-au remarcat și pe tabela de marcaj au fost căpitanul jurnaliștilor, Eduard Ciobanu, pe de o parte, și vicepreședintele FMF, ex-internaționalul moldovean, Radu Rebeja.


În mitanul secund, presarii au obosit. De acest fapt au profitat adversarii lor care au învins în final cu 14-9.

În lotul învingătorilor au bifat nume mari din fotbalul autohton, precum Ilie Vieru, Vasile Coșelev, Pavel Ciobanu, Radu Rebeja, Sergiu Chirilov, Nicolae Macovei, Vasile Arlet, Vlad Copoț, Arcadie Andronic, Mihail Jeleașcov și chiar Părintele Serafim, paroh al bisericii din Nimoreni (Ialoveni), un mare amator al fotbalului.

Pentru formația jurnaliștilor au jucat Eugen Crudu, Eduard Ciobanu, Dumitru Plămădeală, Dumitru Chitoroagă, Sergiu Cărăuș, Vladimir Meleca, Victor Daghi, Maxim Cojocari, Arcadie Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite