JUDO/ Moldoveanul Sergiu Toma va primi cheile unui apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni judoca din Republica Moldova, chișinăuianul Sergiu Toma, care a obținut medalia de argint la Europenele din Turcia va primi un apartament din partea federației naționale de profil.

Luptătorul nostru a obținut cel mai bun rezultat pentru lotul truicolorilor pe tatami din Istanbul și a fost întâmpinat la revenirea în patrie ca un adevărat erou, cu fanfară şi flori!

Preşedintele Federaţiei Moldovenești de Judo, Veaceslav Manolache, a afirmat că i-a pregătit o surpriză vice-campionului european. Astăzi la amiază, Sergiu Toma urmează să primească cheile de la un nou apartament.

Această este prima medalie la seniori pentru sportivul de 24 de ani, care a concurat la categoria de până la 81 de kilograme şi a pierdut doar în finală în faţa azerului Elnur Mammadli. În anul 2005 el a fost şi campion european de tineret.

Ceilalţi sportivi care au reprezentat Republica Moldova la Campionatul European din Istanbul au fost eliminaţi din primul tur, în optimi sau în etapa șaisprezecimilor de finală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite