JOCURILE OLIMPICE 2012 Cum să câştigi o medalie olimpică: s-a dus cu banii la arbitru şi a urcat de pe locul patru pe doi! Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul japonez s-a dus cu banii la arbitru
Antrenorul japonez s-a dus cu banii la arbitru

Moment halucinant la Londra, surprins de camerele de filmat! Nimeni n-ar fi zis că aşa ceva e posibil la un asemenea nivel. Vezi ce s-a întâmplat!

Uneori, ca să câştigi o medalie olimpică, e bine să ai banii la tine, chiar şi în timpul concursului. De acest lucru s-a convins echipa masculină de gimnastică a Japoniei.

Ce s-a întâmplat?

La concursul pe echipe, niponii s-au clasat, iniţial, pe patru.

Numai că, modul cum arbitrii au punctat exerciţiul unui sportiv i-a indignat pe japonezi. Aceştia au fost atât de convinşi că s-a făcut o nedreptate încât au recurs la o soluţie extremă pentru a îndrepta situaţia.

Astfel, înainte de omologarea rezultatelor şi decernarea medaliilor, japonezii au contestat decizia arbitrilor.

Pentru ca recursul lor să fie luat în seamă a fost nevoie ca niponii să plătească pe loc o taxă de aproximativ 500 de dolari.

Repede, oficialii japonezi au strâns banii, iar un antrenor s-a prezentat în faţa arbitrilor cu contestaţia oficială şi cu taxa necesară.

Au dat banii, au urcat două locuri

Iar protestul niponilor a dat roade! După reanalizarea exerciţiului sportivului japonez, punctajul acestuia a fost mărit.

Drept urmare, echipa Japoniei a urcat două locuri în clasamentul final, de pe patru pe doi, şi a cucerit argintul olimpic.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite