JOCURILE OLIMPICE 2012 Erori de arbitraj la Londra. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shin A Lam
Shin A Lam

În timp ce scrimera sudcoreeană Shin A Lam a protestat timp de o oră pe teren după ce a fost nedreptățită de arbitri, chinezoaica Ye Shiwen este nevoită să înfrunte acuzațiile de doping care i-au fost aduse după evoluția la proba de înot pe o distanță de 400 de metri.

Scandalurile de arbitraj se țin lanț la cea de-a 30-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară de la Londra. Totul a început cu sudcoreeana Shin A Lam care a stat pe terenul de scrimă după ce cronometru s-a oprit cu numai o secundă înainte de terminarea meciului. Deși asiatica se afla la conducere, rivala ei din Germania a câștigat aparent patru puncte în intervalul de timp necronometrat.

Un alt caz este cel al înotătoarei Ye Shiwen din China, care, la numai 16 ani, a fost acuzată că ar fi consumat droguri înaintea evoluției la proba de 400 de metri.

Controverse au apărut și cu privire la reprezentarea țărilor participante la Olimpiadă. După ce naționala feminină a Coreei de Nord a reacționat dur atunci când organizatorii au „reprezentat-o" la Londra cu steagul vecinilor sudcoreeni. Meciul a fost reluat la o oră de la incident, când steagul a fost afișat corect, iar autoritățile londoneze le-au cerut scuze sportivilor din Coreea de Nord.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite