Ionel Ganea a debutat cu o victorie ca antrenor în Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional român, Ionel Ganea, a stat astăzi pentru prima dată pe banca formaţiei Rapid Ghidighici, pe care a preluat-o acum câteva zile. Meciul din deplasare la Râbniţa s-a terminat cu victoria rapidiştilor.

Primul meci pe banca tehnică a „Rapidului" pentru antrenorul Ionel Ganea a fost unul reuşit, echipa sa învingând cu 2-1 în meciul cu Iskra Stal, disputat în deplasare la Râbniţa.

Echipa românului este pe locul 9 în clasament, la patru puncte de retrogradare, victoria cu Iskra fiind un rezultat important în contextul în care această echipă este pe locul 4.

„Este o nouă provocare. Sunt la început de drum în această carieră, încep o nouă viaţă în sport. Am fost şi în staff-ul administrativ (Dinamo Bucureşti), însă consider că cel mai bine mi se potriveşte meseria de antrenor. Obiectivul meu principal este să creez o echipă competitivă, care în sezonul viitor să se poată califica în cupele europene. Locul 9 în clasament nu este unul real!", a declarat Ionel Ganea la venirea în Republica Moldova.

Noul antrenor a semnat un contract până la finalul acestui sezon competiţional. Rapid este calificată în sferturile de finală ale Cupei Moldovei, având de disputat la data de 10 aprilie partida cu Nistru Otaci.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite