Ionel Ganea a plecat de la CSCA Rapid, după trei meciuri pierdute în Divizia Națională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului au confirmat demisia tehnicianului român, pe fondul unor probleme personale ale acestuia, peste Prut. Neoficial, Ganea semnase pe un salariu lunar de circa 5.000 de euro.

Oficialul român de pe banca tehnică a CSCA Rapid Ghidighici a demisionat din funcția de antrenor al echipei, la nici trei săptămâni de la semnarea contractului.

Rapidiștii din Ghidighici au jucat patru meciuri din Divizia Națională, sub îndrumarea lui Ionel Ganea. După o victorie la un punct diferență pe tabela de marcaj în meciul retur cu FC Iskra-Stal (1-2), CSCA Rapid a pierdut trei meciuri la rând, în fața FC Milsami-Ursidos (0-1), FC Olimpia (3-0) și FC Tiraspol (0-2).

„Contractul a fost reziliat ieri, din cauza unor probleme personale pe care Ionel Ganea le are în România. În locul lui, a fost desemnat provizoriu Sergiu Secu", spune Mihai Burciu, reprezentantul clubului CSCA Rapid.

În data de 3 aprilie, la o zi după meciul cu FC Milsami-Ursidos, Ionel Ganea a fost instalat pe banca tehnică a rapidiștilor, imediat după ce intrase în posesia permisului moldovenesc de muncă. Din surse neoficiale, el fusese contractat la CSCA Rapid cu un salariu de circa 5.000 de euro pe lună.

Acum CSCA Rapid Ghidighici se află pe locul 9 în clasamentul Diviziei Naționale.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite