Inter și Șahtior vor disputa finala Cupei Comunității

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se apropie de sfârșit ediția ordinară a turneului internațional de fotbal Cupa Comunității de la Sankt Petersburg. Mâine se va juca finala.

Turneul tradițional de fotbal care se desfășoară la fiecare început de an, cu participarea reprezentantelor țărilor ex-sovietice, Cupa Comunității CSI se va încheia mâine, în meciul decisiv urmând să evolueze formațiile Inter Baku (Azerbaidjan) și Șahtior Soligorsk (Belarus).

Azerii, care au evoluat în grupa A preliminară a competiției, au avut o prestație impecabilă în orașul de pe Neva, obținând victorii în toate partidele disputate. "Tăvălugul" caspic a trecut și peste reprezentanta Moldovei la acest turneu, vicecampioana în exercițiu, Iskra-Stal Râbnița. Inter a învins cu 1-0 în disputa cu moldovenii, eliminând formația noastră încă din fața grupelor.

Ieri, la Cupa Comunității au avut loc partidele semifinale. În primul meci, gruparea din Baku s-a confruntat cu echipa de tineret a lui Zenit din localitate și i-a aplicat o severă corecție, învingând cu 5-0. Karlsons a consemnat un hat-trick iar Zlatinov și Amiraslanov au înscris celelalte două goluri. În al doilea meci al zilei a fost o luptă mult mai aprigă pentru accesul în finală. Belarușii de la Șahtior Soligorsk au fost mai norocoși în disputa cu Skonto Riga. Ei au învins cu scorul de 2-1 și vor disputa astăzi finala cu Inter Baku.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite