Încă un fotbalist basarabean în Liga 1 din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuă perioada de transferuri în echipele de fotbal din Europa. Mai mulţi jucători moldoveni încearcă pe ultima sută de metri a vacanţei de iarnă să prindă contracte favorabile în echipele de peste hotare.

Discipol al clubului de fotbal Zimbru Chişinău, fundaşul Igor Andronic (ultima dată la Zakarpatie Ujgorod) a plecat în probe la Gloria Bistriţa, informează presa sportivă.com.

Formaţia românească ce se poziţionează pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, a plecat la cantonament în staţiunea turcă Belek, unde va susţine zece meciuri de verificare.

În una din aceste partide fundaşul nostru ar putea să se confrunte cu vărul său Valeriu Andronic, care evoluează la Lokomotiv Astana (Kazahstan). Potrivit site-ului oficial al clubului, disputa cu „feroviarii" va avea loc la 12 februarie. În alte partide, Gloria Bistriţa se va confrunta cu Gaz Metan Mediaş (Liga 1), Taraz Jambîl (Kazahstan), Viitorul Constanţa (Liga II), Alania Vladikavkaz (Rusia, Liga II), Ludogoreţ (Bulgaria, Liga II), Bunyodkor (campioana Uzbekistanului), Delta Tulcea (Liga II), Delemont (Elveţia, Liga II), PFK Andijan (Uzbekistan) şi ND Gorica (Slovenia).

În cantonamentul din Belek, conducerea tehnică a bistriţenilor în frunte cu principalul Nicolae Manea va testa mai mulţi fotbalişti, cu excepţia basarabeanului Igor Andronic. Este vorba despre mijlocaşul Fernando Cafasso, care vine de la Guarani (Paraguai), portarul Timo Hammel de la VfB Stuttgart-II (Germania), fundaşul Allan Olesen de la Haugesund (Danemarca) şi mijlocaşul D`Agostino de la Ascoli (Italia).

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite